SAN MIGUEL

Pça Francesc Macià

ENCÀRREC:
Projecte i Direcció d’obra

DATA DEL PROJECTE:
Febrer 2011

DATA DE L’OBRA:
Març 2011

TIPUS:
Arquitectura efímera

ÚS:
Publicitat

PROMOTOR:
VSA Comunicación

PRESSUPOST D’EXECUCIÓ MATERIAL (PEM):

SUPERFÍCIE CONSTRUÏDA:

AUTOR DEL PROJECTE:
S4 Arquitectes
https://www.vsacomunicacion.com/es/productos-publicidad-exterior-proyectos-especiales/san-miguel

San Miguel Altres | S4 Arquitectes

DESCRIPCIÓ

DESCRIPCIÓ

El projecte consistia en la construcció d’un corpori instal·lat sobre una bastida. El corpori en qüestió es realitza per encàrrec de VSA COMUNICACIÓN, es fa per presentar el llançament d’un nou tap “abre fácil” de la marca de cervesa San Miguel i està muntat durant un mes a la bastida de les obres que s¡estan realitzant a l’edifici situat a la plaça de Francesc Macià amb Urgell.

El corpori, de dimensions 12,30m d’alçada i 3,58m d’ample, reprodueix a escala una ampolla de cervesa amb el nou tap objecte de la campanya. El tap, de 160 cm de diàmetre, està dotat d’un mecanisme automàtic que l’obre i el tanca.

Es fabrica amb una estructura interior d’alumini folrada amb un laminat de fibra de vidre pintat que li dóna la forma definitiva. La utilització de l’estructura d’alumini es justifica per la necessitat de reduir el pes de l’estructura. Aquesta estructura es penja de la bastida existent a la façana.

El pes total de la instal·lació serà de 925 kp. Es col·locaran cinc nivells de subjecció a la bastida, de forma que a cada nivell no se superin els 200 kg de sobrecàrrega i cada punt subjecti un màxim de 30 kg.

OTROS PROYECTOS