S4 ARQUITECTES

Arquitectes i Consultors d’Estructures, S4, S.L.P (S4 Arquitectes) és una empresa dedicada a la consultoria d’estructures per a edificació.

Després de 10 anys dedicats al càlcul d’estructures amb la societat Essa Quatre Arquitectes, SL, Marc Bàrbara Sirera i Santi Tarrasón Cerdà funden, l’any 2008, la societat Arquitectes i Consultors d’Estructures, S4, S.L.P., amb la voluntat de donar el millor servei en l’àmbit de les estructures per a edificació.

L’any 2019 s’incorpora a la direcció Guillermo Barenys Barquero, després de la unió de les societats Arquitectes i Consultors d’Estructures, S4 S.L.P. i Guillermo Barenys i Associats S.L.P. La unió, fruit de la col·laboració durant anys de les dues societats, té com a objectiu l’ampliació i millora de la qualitat dels serveis.

En formació constant i en recerca de les innovacions en el camp de les estructures, hem ampliat l’oferta de serveis com a consultors d’estructures, implantat nous sistemes de gestió i control de qualitat dels nostres projectes i incorporant les últimes tecnologies, entre d’altres la metodologia BIM.

Oferim el tracte personalitzat amb els nostres clients i treballem juntament amb els autors dels projectes, col·laborant amb tots els tècnics que intervenen, i sempre que sigui possible, en totes les fases per a aconseguir les solucions més idònies per a cada cas en funció de la tipologia de l’edifici, complexitat, entorn…

EQUIP

Equip S4 Arquitectes

Director Tècnic, soci fundador: Marc Bàrbara Sirera, arquitecte col·legiat 28367-3
Director de projectes, soci: Guillermo Barenys Barquero, arquitecte col·legiat 37737-6
Direcció financera, soci fundador: Santi Tarrasón Cerdà
Arquitecta: Elena Escolano Alemany
Administració i delineació: Núria Carramiñana Monguilod

HEM TREBALLAT PER

Ajuntament de Barcelona; Ajuntament de La Garriga; Ajuntament de Blanes; Àrea Metropolitana de Barcelona; Conselleria d’Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears; Institut Barcelona Esports, Ajuntament de Barcelona.

ADD Bailo Rull SLP; AH& Asociados Arquitectos, SL; Albert Puig; Altabas Alvaro Raventos Arquitectes SCP; Azarq Arquitectura SLPU; Barny Enginyeria, SL; BE+R Arquitectes, Group G4; Carbonell Dalmases i cia SRC; Carlos Valls Arquitectura SLP; Casadevall Medina Arquitectes, SLP; Casanovas, Graus, Pérez Arquitectes SCP; David Pou Van Den Bossche; ED Ingenieria, SL; Eduard Rosés; Estudio VilaBlanch S.L.; Guibernau-Mateu Arquitectes, SL; Home Sweet Home Invest, SL; Idea Arquitectura i Enginyeria, SLP; OAB Office Of Architecture in Barcelona; Quadrant, enginyeria d’instal·lacions i tecnologies ambientals; Rehabinova arquitectes; Miquel Mas Arquitectes, SL; Nave Dos Arquitecvtura, SLPU; Poch Arquitectura, SL; Poma Arquitectura; Raimon Salomó; Signes imatge.

Alindust Cerramientos, SL; Banc Sabadell; Catorce Onlife Culture Hub, SA; DDB Tandem SA; Dragados; Esparga, SL; Fundació Parc Científic de Barcelona; GAES; General Óptica; Grupo Conector, S.A; GUCCI; H&M; LEVI’S; Lluïsos de Gràcia; LOEWE; Macresac, SA; MANGO; Marcove Industrial, SL; MICHAEL KORS; PUMA; Signes imatge i comunicació, S.A.; Silvalac, SA; Sotrafa, SA; Sundis, SA; VSA Comunicación; VALENTINO.